Johnni Aa. Nielsen

Multi kunstner

DeAppFuuel

Hej jeg hedder Johnni Aakjær Nielsen og født 1978 i tvillingens tegn, i Aarhus.

Jeg har altid elsket at tegne. Men var relativt sent igang med noget af det som ses her på hjemmesiden.

Jeg øvede mig i at efterligne, noget jeg kiggede på som feks en kirke eller mit ansigt og fik nogle ret gode resultater frem. Men det er dog primært abstrakt, jeg arbejder med nu. 

Bor i Aarhus V  i 62m2 lejlighed alene, og nu skal jeg også til at overtage mine forældres hjem. ( altså mit barndoms hjem ) men jeg regner med at bevare både mit barndoms hjem og min lille lejlighed.
og der har jeg boet siden ca. år 1999 dvs. over 20år. Det er jeg også tilfreds nok med.
Har været singel i mange år. Jeg tror ikke, det er fordi, der ikke er nogle interesse. Jeg har bare, både været noget uheldig, og som er hovedårssagen: Er at jeg har jeg ikke rigtig forsøgt, at finde nogle. Jeg havde et seriøst forhold til en pige som 18årig og det varede næsten et år. Siden dengang har jeg ikke haft nogle dybe forhold. Jeg er først for nylig, blevet mere aktiv, i min søgen. Bla. med hjælp fra nogle af de dating web sider, man kan tilmelde sig. Dog er der ikke sket megen ændring endnu. Men jeg har da håb for fremtiden alligevel. Men måske er jeg blevet for vant til at leve alene. 
Jeg er en sød, rar og ekstremt intelligent, ungdommelig mand. Og så er jeg super ærlig: Så pas på, hvis du ikke kan tåle at høre sandheden ( ho ho).

Og så er jeg ret jovial. Og lever meget i nuet. Ligger ikke mange planer, langt ud i fremtiden, foretrækker at leve mere i nuet. Gør nok også, at jeg kan være en smule impulsiv. Og jeg går ikke op i hvad klokken er, eller hvornår på ugen vi er.

Ser ikke meget tv. Det gjorde jeg da jeg var ung. Det gider jeg ikke så meget mere. Vil hellere hygge, hvis det skal være i hjemmet, med god musik, og så lave noget på computer som f.eks. at lave en app, som jeg har lavet nogle stykker af. Og så Maler og tegner jeg jo også. Og har nu stillingen statsmininster.
Der kan gå lange perioder, hvor jeg er mest beskæftiget, på min computer. Andre perioder, får jeg malet el. tegnet. Der er til tider også døde perioder. Hvor jeg ikke får lavet ret meget.
Tager meget sjældent i byen: For at drikke og feste. Men vil gerne lidt derind mest om sommeren, for at finde en date. 

Mn skole uddannelse er ret kort, men effektiv. Gik fra bhk til 9klasse på en ret god skole. Og tog så 10. klasse på ungdomskole. Altså en skole man bor på. Og der lærte jeg allermest om livet. God kammeratskab, man har på en sådan skole. Desværre, begyndte jeg at ryge cigaretter, det år, i starten af året. Jeg havde smagt på varen tidligere men blev hooked det år, og prøvede også hash, første gang, og et par gange mere i løbet af det år. Sån når der var en fest, som mange unge gør i den alder. Det siges at det er langt over 50% der prøver at ryge hash, hvis ikke hele 75%, prøver det mindst 1 gang. Det er vel også fint nok, så længe det ikke udvikler sig til mere end en party ting i ungdommen. Desværre, efter at jeg havde slået op med den kæreste jeg havde som 18årig, begyndte jeg at indtage hash næsten dagligt. Det var bla. i kraft af en kammerat der blev ved med at tilbyde det. Og efter ca 2,3 måneder eller lidt kortere var jeg helt hooked. Efter et år med næsten dagligt forbrug af et halvt til 2 et halvt gram standart hash på bla. bong blev jeg indlagt på ungdoms psyk. I starten sagde de jeg havden stof psykose. Men det var ret uvirkeligt. Indlæggelsen var så pludselig ovre igen efter ca. 5 uger og ikke lang tid efter jeg kom hjem var jeg i form igen, men genoptog også mit forbrug af hash. Jeg var nu næsten 20år ung og havde et hapilt forbrug af hash. Jeg fik stadigvæk ikke pension, så jeg var lidt i aktivering på kontant hjælp, og skulle gøre rent ved de gamle. Jeg blev så indlagt igen på ungdomspsyk og efter næsten 4 måneder på ungdomspsyk: blev jeg flyttedet til voksen psyk. Der fik jeg diagnosen: skizofreni. Og blev tilkendt førtidspension. Der gik flere år med misbrug af hash og prøvede senere da jeg var lidt over 30år ung, stoffer som amfetamin og cokain. Men hash var stadigvæk mit main drug. Det var så ca. da jeg var lidt over 30 måske næsten halvejs mod 40år at jeg begyndte at lave et par malerier samt tegninger på papir, jeg farvelagde med copic markers ( kvalitets farve tusser ) og jeg havde tidligere interresseret mig for programmering og legede med at lære at programmere på pc. Jeg krearede så appen: Det sån det er med BURE. ( It's like that with CAGES ) den kan du læse mere om på denne hjemmeside samt købe et eksemplar af ) og efter at have krearet denne app: ville jeg forsøge at stifte et software firma som fik titlen: DeAppFuuel. Som nu har eksisteret ca 4,5år  uden den store succes endnu. Men stoler på at det nok skal komme.  Jeg misbruger knap så ofte. Men vil være noget der vender tilbage næsten hver måned, noget af måneden. Men jeg føler jeg har styr over mit forbrug. Jeg har fået medicinsk tilladelse til hashen. Bla. pga. dyb afhænighed. Og så køber jeg en lille pose cokain 1 til flere gange næsten hver måned. Uden at lade det overtage for meget. Jeg er nu 100% rask, men ved helt svære forhold som feks tortur: vil det kunne komme tilbage.

Jeg er nu blevet Statsminister. Og det tager jeg alvorligt og syntes det er spændende at arbejde med, selvom det også sommetider kan blive lidt hårdt.

Lidt om min nærmeste familie og opvækst sammen med.

Min mor var kun ca. 23år ung, da hun første gang blev gravid, og skulle føde mig. Min far var ca. 26år ung

så i forhold til mig har jeg ret unge forældre. Min bror er næsten 2 år yngre, og yngste søster er ca 7,4 år yngre end mig. Min far kørte taxa, fra han var gammel nok til at tage taxa license.  Min mor er gået på efterløn. Hun har haft hårdt arbejde: som primært bestod af rengøring på først kontor og senere på skoler. Hun har fået meget gigt i hænderne, da dengang hun arbejde på skolerne: brugte de det vi kalder hvid sæbe. Som man har droppede nu om dage. Hvid sæbe fik skidtet fra vandet til at sætte sig i hendes hænder som granat splinter, gennem årene. 

Min bror bor i tyskland, med en pige der har3 børn fra et tidligere forhold. Min søster er gift, og de har deres egne tre børn sammen. Den yngste er kun ca 1,3 år gammel og den ældste ca 6 år ung.

Mine forældre, især min mor, var ret strænge. Hvis vi begik forselser mens vi var unge og der var hård straf for blandt andet at spilde på hendes yngling dug. Som forøvrigt var en temmelig hæslig mørkegul dug

med lidt rødt tråd i.

Mig og min bror var under hård disipli'n, men somregel var de meget kærlige. Min far brugte bare meget tid på enten at arbejde eller sove ud: efter nattekørsel i wekenden. 

Men tros de hårde straffe: elsker jeg begge mine forældre samt mine søskende. Selvom jeg næstren aldrig ser mine søskende. 

Indeholder soft / personlig XXX foto matriale- samt beskrivelser ( knap herunder til sub-side )