Den nøgne skov

Fræk tekst XXX

Af: Johnni Aa. Nielsen. 2023

Vi sad en flok mennesker og spiste et varmt måltid mad. Tankerne knagede mens vi indtog; en af den; en horny ko. Dvs. spagethie bolognese. Med et sidetillæg, af dejlig tomat salat. En cremet ketchup; valgte flere som tillæg.
'Vi skal da have en rigtig god fælles drøm' Sagde jeg så. Satuen og masukisten er ikke velkommen og ingen bondage folk tak.
ENIG RÅBES I KOR!!
Og drømmen starter lige så stille...
Et får vifter med sin lille hale på en græs plæne, og jeg går ud og ryger en smøg og tænker lidt...
En presentation af min sexualitet mm.:
Navnet er Johnni jeg er 45år ung og jeg sad på sengeafsnit 10 og spiste, sammen med mine medpatinter. Jeg er twe kønnet som de fleste er og bi sexuel hermed. Og vi fortsætter novellen, men vil lige forklare at grunden til at jeg kalder mig twe sexuel, er fordi jeg føler mig værende af begge køn: -Mand og pige...
En af de unge piger var enig. En rigtig sød pige, der er under behandling:'Det lyder godt johnni' og vi alle tænkte det samme: 'En fræk drøm, ja kunne være godt. En fælles drøm; Ja, og Hvor skal vi gøre det? Hvor skal vi være henne' Vi spiste mere, af den horny ko, og den cremede tomat, og tænkte lidt. Klart nok vi skal have en svag belysning. Lige til pas, tænker 'måne lys' 'Ja, måne lys' forsætter jeg. 'Hvor så!`?' Vi tænker hvor er det lunest og dejligst. Vi kan alle lide skove i lys måne skind og nogle bål i en lysning, så vi rigtig kan se nøgenheden, skovens stammer og de dejlige nøgne halvklædte kroppe, samt nøgenheden i naturen, uden vi vil være for afslørende, hvad der mere kommer til at foregå. Dette er kun starten. Flammerne vil danse og nogle vil være nøgne omkring bålet, med en let beklædning efter eget valg. Jeg vil tage en hvid spraglet kort nederdel på, og en lille lys pink top. Eller måske denne gang: en blå sports top.
Okay lad os tænke os om. Hvordan gør vi det rigtig godt for alle deltagerne.
Fåret efr igen på marken med blottede; numse åbning...
Pigen skriger op. Skreg du i skræk, tænker jeg!?
En nøgen balde. 2 af slagsen tak unge balder.
To flotte piger går nøgne forbi. Flotte tilpas bryster der glinser lidt i måne lyset. De vrækker lidt med de små balder da de er nærmer mig, og blodet strømmer til mit skridt. Min penis under kjolen. Pikken begynder at rejse sig. Den ene nøgne pige sætter sig på græsset ved siden af mig. Vi begynder straks at kysse, rigtigt vådt og længe kys. Hun stryger sin ene hånd over sit lange bruneblond hår og røre min kind blidt. Stryger sig selv over sine nøgne slanke, faste ben. Først tæt på knæet. Så lidt ned mod sine slanke ankler så igen op på hendens faste men bløde store lår. Hun får også rejsning og lidt saft siver ud af hendes vigina, skede. Begynder derefter at kysse mig på halsen. Jeg er nu nøgen og med fuld rejsning. Hendes søster sætter sig på den anden side og griber mig om mit lem der dunker villigt; mellem hendes fine rene fingre. Neglelakken ses i månelyset- Hun begynder at masere mit lem. Hun kan mærke min bløde pik hud i sin hånd og mærke sine fingre massere min stive buede pik. Jeg synker en lille klat, og den anden pige slikker mig på læberne. Hendes søster sætter en hurtigere massage igang af mit stive pik lem. 'Skal jeg slikke din fidde tøser'. Spørg jeg. Hun svare;' nej jeg vil gerne mærke dit lem oppe i mig omlidt'.
Hun massere mere og der begynder at dryppe sæd ud af min pik. Jeg tager en finger på sæden. Der sidder en lille dråbe sæd jeg stikker i munden på pigen der slikker mine læber. Hun stikker tungen på spidsen af min tunge og jeg kan smage min sæd. Jeg er plask våd siger vi alle tre piger. Nu vil jeg have pik. Siger jeg så. Jamen du får jo pik nu. Og de gnider på min pik. Nu stikker jeg den op i hendes våde skede.
Må jeg lugte dine tær mine tær lufter dejlsvedigt lidt af . En hjort vifter med halen.
Vi grillede pølser over bålet, mens de to piger holdte om mig og sagde:'Du er så dejlig Johnni' Vi spiser vores pølser og bagefter skal du op i min skede helt op dypt op med den dejlige pik du har som jeg kan mærke vil have mig helt og holde.

Sæden dryppede ud af hendes våde skede tilsidst. safterne løb af os alle og vi dansede nøgne rundt hele natten indtil solen stod op.