Facebook gruppe

Jeg er den Danske statsminister.

Det er ikke noget jeg siger for sjov, men hvis i møder mig i centre eller butikker ser jeg helst i ikke begynder at stimle om mig. Og selvom i ved hvor jeg bor eller hvor jeg handler. Så er det altså bedre i prøver at leve jeres eget liv. Og der er jo bla. denne side til at finde råd. Og du kan somsagt også blive medlem af min gruppe: Den store billedkunstner, men der kan vi også blive formange. Vi holder ved absolut max 955medlemmer. Men vi er jo familien danmark og vi holder alle samme.

Pas på med politiet de kan ikke altid stoles på. Lad være med at ringe 114 pga. af støj fra f.eks. min lejlighed. Og lad være med at lukke folk ind bare pga. af at de har været der tidligere. Jeg har haft besøg af mange kriminelle. Bla. Ludwik Lorek, Heine Viebel Sørensen og Michael... osv. de kriminelle vil meget gerne ind i vores opgang. Og Mona Honore og andre som feks bostøtter. Luk kun jeres egne gæster ind og få dem til at ringe jer op når de står ved hoveddøren til opgangen. slå jeres anlæg fra til hoved opgang dørklokken.


Ansøg om at blive medlem af min facebook gruppe: Den store billedkunstner

Gruppe oprettet d. 1. oktober 2019

Antal medlemmer .

d.09/02-2024 = 106 personer

Gruppe beskrivelse:

Dette er gruppen hvor man viser hvad man kan præstere af billedkunst og computer grafik

Det er både ment

for interesseret

som diskutions emne

/ for at skabe kunder /

for at finde nye spændende værker.

Ønsker ikke at vi skal inspire hinanden, alt for meget. Det er jeg personligt imod. Det dræber det unikke i nogle kunstværker.

Denne gruppe skal være en farve fest en fornøjelse, hvor man kan komme til at se mange forskellige kunstværker, samlet et sted. Et kunst fest fyrværkeri af gode værker

Tus tegninger, malerier ( Olie, pastel, vandfarve, acryl osv. ) , colager, alt inden for billedkunst. Ikke foto kunst så må det ikke ligne noget der findes dvs. skal være en del ommøbleret ( omformet foto kunst.

Hvis du har en hjemmeside el. lign hvor du sælger din kunst må du godt lægge et link ind. ( også gerne andre typer personlige halv personlige eller på anden måde unikke / sjældne hjemmesider.

Vi dækker hele Europa ( pt. kun danske medlemmer, tror jeg nok ) Du skal kun skrive enten på dansk, eller engelsk, eller begge sprog.


OM MITID

mitid er klart den bedste sikkerhed vi har. DEn er så følsom at bare det mindst pip forkert og den afbryder. Så når du skal mitid loggepå eller godkende skal der ikke være støj som feks musik.

Lidt om DeAppFuuel software firmaet.

DeAppFuuel. Er en enkeltmands virksomhed som ikke er moms registret

da indtægterne går under 50.000kr. om året.

Så pt. ingen ansatte

og pt. ingen moms skal beregnes.

Der bliver selvfølgelig beregnet indkomst skat. 

virksomheds cvr: 38781510

Om køb fra webshop

Køb af plakater og software er ikke tilladt at vidersælge, pirat kopiere heller ikke i digitale udgaver. Alle danske regler og E.U. regler er selvfølgelig gældende. Køber du et originalt værk er du velkommen til at forsøge at vidersælge det, f.eks. på en auktion. men plakater fra f.eks. dødsbo bør blive destrueret eller overtaget af nær familie. Alt valuta er i danske kr. og vare sendes når betaling er gennemført.

Website Design

Webside hosten er one.com

og jeg bruger deres egen hjemmeside program dvs. det er ikke en wordpress side men det kan man godt få hos dem hvis man vil. Denne hjemmeside er oprettet ca. 28.januar 2024. Men jeg har tidligere haft en side med samme titel bare under en anden web host.

Om forsendelse.

Plakater og originale billeder bliver sendt i en kraftig, firkantet, A3, papkuvert.

Med post nord/ post danmark.

Porto / forsendelses gebyr er på 48,00kr.

uanset hvormeget du bestiller under en ordre/forsendelse.

Jomindre du bestiller over 12 plakat værker

( originale værker kan pt. kun bestilles i 2 eksemplare og skal ikke medregnes de 12. ) 

---------

.........

Kontakt DeAppFuuel : 

Johnni Aa. Nielsen